Hvad er fleksibel skolefoto?

30 års erfaring i skolefotografering

Hos Gauss Foto har vi i 2020 30 års erfaring med skolefotografering.
Vi er stolte af vores håndlavede billedkvalitet som bliver produceret i vores hus i Svendborg og kundetilfredshed er i højsædet hos os. 

Vi fotograferer i hele landet

Vores fotografer er bosat i hele landet og kender mange af lokalområderne. Vi bestræber os på, at det er den samme fotograf der kommer på skolen hvert år, så fotografen lærer både skolen, personalet og ikke mindst børnene godt at kende. 

Samarbejdet med skolerne

Vi vægter også højt det samarbejde vi har med skolerne omkring skolefotograferingens forløb og er meget taknemmelige for det gode samarbejde vi har med personale og forældre.

Vi imødekommer skolens behov

Derfor vil vi gerne imødekomme de enkelte skolers behov og lytte til jer og de ønsker I måtte have. Vi vil i samarbejde med jer tilrettelægge hele forløbet og skræddersy det specielt til jer. 

Servicematerialer og pakkeløsninger

Listen af servicematerialer vi kan tilbyde er lang og vi kan tilbyde at lave en pakkeløsning til jer, som er lige efter jeres behov og ønsker. I kan se listen her.

Levering af skolefoto

Med hensyn til levering af billederne er vi også fleksible. Ønsker I billederne sendt til skolen eller skal forældrene udelukkende kunne bestille online, tilbyder vi begge dele. Vi lytter til jeres behov og finder en unik løsning til jer!

Vil du vide mere om skolefoto og fotografering?

Ring til os på tlf. 6222 9057 og lad os få en snak om hvad I kunne tænke jer. Vi sidder klar ved telefonen og er klar til at lytte...

I er også velkomne til at sende os en mail med jeres ønsker. Send den til kontor@gaussfoto.dk